1 Ağustos 2014 Cuma

SORULARLA VERİLMEK İSTENEN DIŞ GÖRÜNTÜ (İMAJ)


Soru 1 Karşınızdakinin gözünde imajınız nedir?

A. Casual
B. Grandtualet
C. Spor ve rahat
D. Metalci gibi
E. Seksilik kokan
Seçtiğiniz  cevap vermek istediğiniz etkinin tamamını oluşturuyor. Giyinirken bunu hiç aklınızdan  çıkarmamalısınız. Diyelim ki B" şıkkını tutucu ve klasik ) seçtiniz. burada bir iş kadınını   olarak düşünülmektesiniz ve D (hippi şık) şıkkını düşünmelisiniz bunun için  uygun mallar satan mağazalara odaklanma malısınız. Vermek istediğiniz imajla çelişen kıyafetlere yönelmeyin, İstediğiniz şekle uygun  alışveriş yapın yoksa onu da al bunu da al nereye kadar. Mağazalar yukardaki tarzlardan sadece birine odaklanır.
Soru 2 Ne kadar seksi görünmek istiyorsunuz?
A. Açık ve seksi
B. Eğlenceli seksi
C. Sessiz, gizemli seksi
D. Az seksi
Cevabinizi Umutsuz ev kadınları  dizisindeki karakterlere bakarak verin. Cevabınıza" A  ise seksi yanınızı açıkça dışavurum duyunuzu düşünün. Cevabınız b Şıkkı is o zaman çok dar ve seksapelinizi düşürmeyecek eğlenirken sürekli elinizi eteğinize yada bluzunuza götürmeyecek şekilde olan kıyafetler seçin. Seksi giyinmeyi düşündüğünüzde, dekolteyi nereye kadar açabileceğinize, eteği ne kadar kısaltabileceğinize ya da yırtmacı ne kadar yukarı çekebileceğinize karar verin. Ama yine de söylemeden geçemeyeceğim bir de, her ikisini ayni anda kullanmamak olacaktır Bazı şeyleri ha seyyal gücüne bırakmak çok daha seksidir.
Çok seksi görünmek(dekoltenizi açan ve göğüs çatalınızı mümkün olduğunca göstermek ya da etek boyunu kısaltın ya da yırtmacı kalçalara doğru uzatın. Biraz daha az seksi görünmek için bunun daha azını yapın. Seksi görüntünüzü artırmak için işte size küçük bir ipucu daha: Elbisenizin sırtını  düşürün süslenip püslenmiş bir şekilde bir yere girdiğinizde, erkekle size açıkça bakmak istemezler, yani önlerin den geçip gitmenizi beklerler. Önlerinden geçer geçmez ya da sırtınızı  onlara döndüğünüzde size bakmak için dönerler. Eğer sertinizi kullanarak onlara unutamayacakla bir görüntü verirseniz öncekinden daha da avantajlı duruma geçersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder