30 Temmuz 2014 Çarşamba

Mükemmel Fizik Diye Bir Şey Malesef Yoktur

Mükemmel görünen kadınların bile basenleri. Karınları . kalçaları. göğüsleri ve hatta selüloitleri olabileceğini unutmayan bunlar gayet normal şeylerdir. Her kadın mutlaka bedeninin bir yerinden yakınır, Önemli olan iyi  görünmediğini  düşündüğünüz yerinizin farkında olup, onu gizlemenin yolunu bilmenizdir ve bunları size anlatacağım. Önce kendiniz hakkında dürüst olunuz Böyle olunca ne giyineceksiniz konusunda daha kolay karar verebilirsiniz. Her kadının  vücudunda saklamak isteyeceği kusurlar ve tabii ki sergilemek isteyeceği güzel yerler vardır. Gizle ve öne çıkar yöntemiyle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Böylece vücudunuzun bazı hatlarını daha güzel gösterebileceksiniz veya istenmediğiniz yerleri ise saklayabileceksiniz.

bir önceki yazmızda size vücut tiplerinden bahsettim bu yazıya gitmek için tıklayınız: Vücut tipleri

Saklamak veya Ön Plana Çıkarmak Nasıl Yapılır 

Örneğin:


Vücudunuzda “kusurlu" olduğunu düşündüğünüz üç bölümü kafanızda canlandırın yada bunları bir yere not alınız. Bu muhtemelen sizin için basit ve kolay olacaktır. Eğer diğer kadınlar gibiyseniz kendinizi çoktan analiz etmiş ve hayatiniz boyunca hep kusurlarınıza dikkat çekmişsinizdir fakat bu bizim genlerimizde var. HAYIRRR her şeyim kusurlu dememelisiniz bu sizin öz güveninizi azaltır ! Sadece üç tanesini yazabilirsiniz. Bunlara örnek olarak aşağıdaki gibi taktikler geliştirebilirsiniz. Böylece gizle
Boynunuzu nasıl gizlersiniz bunun cevabı gayet basit U yakalı veyahut V yakalı giysilerle kısa olan boynunuzu uzun gösterebilirsiniz böylece daha ön planda olur  ama kesinlikle balıkçı yakalı yada yarım yakalı kazaklar giyerseniz boynunuz daha kısa durur buda sizin boynunuzdaki bir yarayı saklamaya yardımcı olabilir.
Sırtınız, sırtı açık veya sırtı derin dekolteli elbiseler sırtın güzelliğini ön plana çıkarır fakat eğer çok sigara içiyorsanız mütemadiyen sırtınız sivilceli olur bunu dipnot olarak geçeyim böylece sırtınızı ön plana çıkarmış olursunuz, fakat koyu renkli, fit ceketler ve geniş sırt bölgesine yapılan vurguyu azaltır buda sırtınızı gizleyerek daha hoş bir görünüm sağlamış olursunuz.
Omuzlarınız, ceketlerinizdeki apoletler ya da geniş yakalar omuzlarınızın daha geniş görünmesini sağlayabilir bu da omuzlarınızı ön planda bulunmasını sağlar  fakat üste koyu renkle bir giysi giymek yada kollu reglan bluzlar omuzlarınızın daha zarif ve ince görünmesine sebep olucaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder