8 Ağustos 2014 Cuma

Renkler Aslında Sizi Yansıtır

Renklerin Dili

Mor

Kraliyet rengi olarak yüzyıllarca kullanılan ve tanımlanan mor. güçlü. dinamik. sıra dişi. zenginlik. gizem ve verimliliğin rengidir. Spritüal bir renktir ayni zamanda.

Kırmızı

Kırmızı Duyguları en hızlı etkileyen ve canlandırıcı renktir Tutkulu, aktif, sempatik bir izlenim bırak ve iyi bir enerji verir. Fark edilmek istendiğinizde, iddialı ifadelerde bulunmak istediğinizde kırmızıyı tercih edebilirsiniz.

Lacivert

Renklerin en akıllısıdır. Karar verme yeteneği ve saygınlığa ifade eder. "Yönetici rengi, bilgi ve otoritenin sembolü" diye tanımlanır iş hayatında klasik resmi bir takım elbise olarak ilk tercihtir Çoğu kişi için.

Pembe

Sevginin rengidir. Nazik, paylaşımcı, duygusal ve barışçıdır.

Gri

Nötr bir renktir. Sakin, saygın, sıradanlıktan kurtulmak için giyimde  ve Aksesuarda renk kullanımıyla canlandırılmalıdır.

Siyah

Gücün, otoritenin ve ayni zamanda zarafetin simgesi olarak kabul edilir. Kişisel renginizle uyumlu değilse yüzünüze yakın kıyafetlerde siyahi kullanmayın. Siyah, yas ve mutsuzluğu vurgulamak için de kullanılır

Beyaz

Gerçeği temsil eder. Safiyet, temizlik ve güvenin sembolüdür: Kişiyi taze, dingin gösterir. Her tene uyan bir renktir. Ancak beyaz gir özen ister. Farklı dokuları karıştırın. Sifon bir bluzu poplin bir pantolonla, dantelli bir elbiseyi ipek bir hizayla harmanlayabilirsiniz. Aksesuvarınız beyaz veya metalik renklerden olsun ama parlak olmamasına dikkat edin. Tabii ki beyaz inci bir kolye, küpe ya da yüzüğün her zaman ve her sezon klasiklerinden olacağını unutmayın. Beyaz bir gömlek giydiğinizde renginin grileşmemiş olmasına ve sararmamış olmasına önem verin. Acık renk her zaman hatalar gösterir.

Soru  Size hangi renklerin yakıştığını düşünüyorsunuz?

A Siyah, lacivert, kırmızı ve canlı pembe gibi yoğun zengin renkler
B Yavru ağzı, devetüyü.narçiçeği ve bej gibi daha açık renkler
C Bordo, mor, lavanta ve acık mavi gibi doğal tonlar ve pasteller
D Yeşil. Turuncu kahverengi gibi zengin. doğada bulunan,  renkler
Bu daima önemli bir soru olmuştur. Çok önemli toplantıda hangi rengi giymek istediğinizi belirlemek yerine ilk olarak size neyin yakıştığını düşünün. Hangi renkler yüzünüzü daha aydınlık yapıyor ya da hangi rengi giydiğinizde “Bugün harika görünüyorsun" iltifatlarını alıyorsunuz Size yakıştığından emin olduğunuz rengi seçin. Eğer rengin  üzerinizde muhteşem göründüğünü biliyorsanız, o zaman sarı renkli bir şey giydiğinizde. kendinizi kahverengi giyindiğinizden çok daha mükemmel hissedeceksiniz. Eğer hangi rengin üzerinizde iyi durduğunu gerçekten bilmiyorsanız. o zaman arkadaşlarınızdan yârdim alin ya da farklı renkli giysilerle kendi resimlerinizi çekip birbiriyle kıyaslayın.) Size yakışan rengi giymek demek baştan aşağı ya o rengi giymek demek değildir o renkte bir eşarp takmanız bile güzel gözükmeniz için yeterlidir. Bu beş temel soruya cevap vererek. o önemli toplantıda giyeceğinize dair ciddi bir fikir edinebilirsiniz. Bazen çok çarpıcı görünmek istemeyebilirsiniz, bazen de tam aksine. Ama bu sorulara ve benim önerilerime bakarak. kesinlikle her defasında hem seksi görünecek hem de öyle hissedeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder