23 Ocak 2015 Cuma

Bu tarz benim

                    Bu Tarz Benim
   Bugünlerde en çok izlenen programlar arasına giren  bu tarz benim adlı program bence zaman kaybı olmaya başladı yavaş yavaş , eski tadı tuzu kalmadı gerçi bide iki tane aynı tarzda program olunca seyircileri ikiye ayrıldı. Sizlerinde bildigi gibi biri tv8 digerinde Show TV'de ikisindede çok kaliteli ekip var. Ikiside ne kadar dayanacak orası Mağlum degil :))
Eski sezondaki kişiler en azından birbirini rencide etmiyordular , bu sezondakilere biraz baktımda sürekli birbirini rencide ediyorlar, sonuçda oraya tarzın olup olmadıgını Bi nevide kendini kanıtlamaya , tanıtmaya gidiyorsunuz özellikle televizyon sektörü için.
Ilk sezonda herkez moda için bakıyordu sonuç ;tanınmak olduğunu görünce MODA'yla pek bağlantısı olmadıgı anlaşıldı e doğal olarak Izlenme kitlesi açısından biraz düşüş olmuş olabilirHerşeyden önce  biraz halkımızın tarz hakkında bilgisi olması açısından bu durum mükemmel , tekstil ve moda sektöründe olanları, bunları çok iyi biliyor lakin diğer kişilerinde bilgisi olması güzel bişey yani bi yöndende iyi,  bir dahaki yazıda görüşmek dileğiyle .Sevgiler : Cemile Bayram
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder